Oudercommissie

Even voorstellen:

Hallo ouders, wij als oudercommissie zijn per 1 januari 2012 van start gegaan. Het is onze taak om de belangen van de kinderen en de ouders van het kinderdagverblijf zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen. Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u bij ons terecht, door ons aan te spreken op het kinderdagverblijf, of door te mailen naar het mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

De oudercommissie stelt zich ten doel:

 • De belangen van de kinderen en de ouders van het kinderdagverblijf zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen
 • Te adviseren ten aanzien van:

  - De kwaliteit m.b.t. het aantal kinderen per leidster, groepsgrootte, opleidingseisen en inzetbaarheid beroepskrachten in opleiding
  - Pedagogisch beleid
  - Voedingsaangelegenheden
  - Risico inventarisatie veiligheid en gezondheid
  - Openingstijden
  - Vaststelling of wijzigen van de klachtenregeling en het aanwijzen van de leden van de klachtencommissie
  - Wijziging van de prijs van de kinderopvang

Lid worden van de Oudercommissie?

De leden worden gekozen voor een periode van twee jaar en zijn onbeperkt herkiesbaar. Er wordt 4x per jaar vergaderd op het kinderdagverblijf in Wierden, 1x per jaar een ouderavond georganiseerd en 1x per jaar iets leuks bedacht voor de dag van de leidsters.

Hebt u interesse of wilt u meer informatie? Mail dan naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .