Tarieven 2023

De kosten van de kinderopvang hangt af van uw situatie en wensen. Hieronder ziet u een overzicht van onze prijzen, dit wil echter niet zeggen dat dit de daadwerkelijke kosten voor u zijn. De prijs die u uiteindelijk moet betalen is afhankelijk van de (eventuele) toeslag van het Rijk. Deze toeslag kunt u aanvragen bij de Belastingdienst (www.toeslagen.nl).

Wij hebben er voor gekozen om meerdere contracten aan te bieden. Hierin kan een keus gemaakt worden. Het is ook mogelijk meerdere contracten te combineren met elkaar.


De mogelijkheden zijn:

Contract voor 51 weken per jaar met een prijs van € 9,43 per uur

Dit is een heel jaar iedere week opvang excl. de week tussen kerst en oud en nieuw, dan zijn we gesloten.

Contract voor 48 weken per jaar met een prijs van € 9,54 per uur

Dit is een heel jaar opvang min de week tussen kerst en oud en nieuw en min drie naar eigen keuze in te plannen weken vakantie.

Contract voor 40 weken per jaar met een prijs van € 9,82 per uur

Dit is een heel jaar opvang min de week tussen kerst en oud en nieuw en min 11 vrij in te plannen weken vakantie. (bijv. schoolvakanties)

 

Contract voor vervroegde en verlengde opvang begin en eind van de dag met een prijs van € 4,15 per kwartier.

Degenen die hun kind(eren) tussen 7:15 en 7:45 uur willen brengen en die hun kind(eren) tussen 17:45 en 18:15 uur weer op willen halen. Dit wordt per 15 minuten in rekening gebracht. Facturatie is hierbij altijd achteraf.

 


Het is mogelijk om extra dagen opvang af te nemen bij ons. Daarbij geldt wel dat het binnen de groep moet kunnen qua kind aantal en kind-ratio. Bij extra afname wordt de uur prijs van het basiscontract van het kind gebruikt.

Het verruimen van de openingstijden is maximaal mogelijk v.a. 07:15 uur en tot 18:15 uur